Bezoek aan EMAC school februari 2016

Begin februari zijn Erwin en Marije en hun kinderen van Stichting Steun Cité Soleil Haïti afgereisd naar Port-au-Prince. Het was een dubbele reis, voor het gezin was er een ontmoeting met de biologische moeder en familie van hun kinderen. Daarnaast was er ook veel ruimte  in het programma om École Mixte Action Chretienne te bezoeken.

Via onderstaande link kunt u ook even een blik werpen in de school. Met dank aan alle sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt dat we echt enorm veel materialen hebben kunnen aanschaffen. We zijn met de directeur naar een groot bedrijf in schoolmaterialen geweest en daar hebben we behoorlijke inkopen gedaan. Ook waren er diverse spullen vanuit Nederland in de koffers mee genomen. Alles is op de school aangekomen.

Klik op de schoolfoto en u zult in een nieuw venster alle foto’s van de EMAC school kunnen bekijken.

MPE en SSCSH schoolfoto

Met deze sponsoring zijn de leerkrachten en leerlingen natuurlijk enorm blij en tevreden maar er blijven zeker nog werkpunten. De leerkrachten ontvangen nog steeds niet elke maand hun salaris en ook het gebouw en meubilair verdient de aandacht.  Blijf de school helpen! Via een eigen actie of de lege stiften en pennen actie kan er geld verzameld worden. We hebben uw hulp echt nodig willen we constante, nuttige hulp aan deze school geven.

vrolijke hulpvraag

Comments are closed.