Nieuw team op EMAC

Binnen ons eigen team hadden we een prima persoon gevonden in Janine Hermens, enthousiast en zeer bereidwillig om mee te draaien in ons team voor EMAC. Helaas heeft zij zich toch terug getrokken om persoonlijke redenen. Janine blijft op de achtergrond betrokken en zal ons zeker nog van tips en tops voorzien. We blijven nu even een bestuur bestaande uit vier personen. Wie op onze weg komt mag uiteraard aansluiten bij ons team!

Ander Team-nieuws: Helaas heeft het oude team van de EMAC om diverse redenen plaats gemaakt voor een nieuw team. Een team waar we hard voor gaan werken om de salarissen zeker te stellen en die we in april/mei zullen gaan trainen.

De organisatie van Rots en Water zal binnenkort praktijkgerichte boeken opsturen ( in het Frans!) en er zal in april/mei een training worden gegeven aan het EMAC team. Ook aan de leerlingen zal een training worden gegeven. Elke klas zal Rots en Water oefeningen aangeboden krijgen.

Het is een training om stevig te leren staan en om te gaan met pesten en agressie. Leren bij jezelf te blijven, opkomen voor jezelf en leren om te gaan met verschillen en rekening te houden met elkaar.  Omdat een van de bestuursleden die afreist in April ook Rots en Water trainer is, zal het een goed onderbouwde workshop gaan worden. Voor meer informatie verwijzen we graag naar www.rotsenwater.nl   Deze site is ook in het Frans te lezen!

Le site est aussi disponible dans la langue française. www.rotsenwater.nl

Comments are closed.