Resultaten van sponsoring 2017

Jaarverslag 2017 Stichting Steun Cite SoleilHaiti

jaarrekening 2017

Ontwikkelingen van de Stichting  2017

De afgelopen jaren hebben we als stichting gewerkt aan het opbouwen van een stabielere EMAC in de sloppenwijk Cité Soleil. Het team werd onderbetaald en is deels vertrokken . Nu is het team stabiel en enthousiast en heeft meer zekerheid.

De school draait nu stabiel op een minimum loon, gesponsord door Stichting Steun Cite Soleil Haiti en een donatie van Hart voor Kinderen ( Hilversum) en er zijn basis materialen aanwezig op de school.

Er zijn in 2016 veel materialen aangeschaft zoals rekenmethode en taalmethode en handleidingen voor algemene kennis, naslagwerk voor leerkrachten en verbruiksmateriaal.

In 2017 is er veel aandacht en geld gegaan naar het salaris ( in samenwerking met Hart voor Kinderen) en geinvesteerd in enkele verbruiksmaterialen en afvalbakken voor de school.  Het milieu project van de sloppenwijk werd doorgevoerd in de school. Ook is er vrijwillig een cursus op gezet met Rots en Water. Een programma om agressie te reduceren en respectvolle omgang met elkaar te stimuleren. Team training was de insteek dit jaar.

Comments are closed.