Ride4Haïti 2014

Ride4Haïti  2014

dag 1 a vertrek (5)  18 mei 2014

We zijn terug. Wat een grandioze ervaring was deze sponsortocht. We hebben bij vele lieve mensen mogen logeren en hebben lieve mensen ontmoet, die spontaan een donatie gaven voor ons schooltje in Haïti, Cité Soleil. Vandaag staat het sponsorbedrag nog op €1051,50  maar dat zal de komende tijd nog groeien omdat diverse mensen betalen per kilometer en dat bedrag nog binnen gaat komen. De kilometerstand stond op het einde van de rit op 177 KM. ( dag 1: 48km, dag 2: 41,8km, dag 3: 41KM, dag 4: 46km, totaal : 176,8km = 177 KM) We waren onderweg gezegend met prachtig fiets weer en hebben geen druppelregen gehad. Voor komend jaar zijn ideetjes ontstaan om met meer Haitiaanse jongeren te gaan fietsen. En de opzet wat aan te passen. Er bleek voldoende animo bij jongeren via reacties op facebook. Dit gaan we eens bekijken. De donateurs die hun mailadres hebben achtergelaten zullen van de besteding van het donatie geld op de hoogte gehouden worden. Wij vonden het fantastisch om te doen en zijn volgend jaar zeker weer van de partij. Bedankt , lieve donateurs en bedankt lieve mensen die hun hulp hebben verleend en de logeeradressen! Toppers! groetjes, Rose-Laure, Christella en Marije

dag 4 aankomst

 

ride4haiti route 2014

16 april 2014

Er wordt al flink geoefend met fietstochten maken en de fietsen zijn allemaal op orde , onder andere dankzij Evers Janssen Tweewielers uit Nijmegen Brakkenstein.   Er is al behoorlijk wat sponsoring binnen maar wij rijden graag voor een nog groter bedrag. Na de tocht zal er ook nog sponsoring binnenkomen, natuurlijk willen donateurs eerst zeker weten of we wel fietsen, heel begrijpelijk!

rose-laure fiets    IMG_6053

Rose-Laure          en              Marije     en     Christella

Donaties kunnen worden gedaan via de rekening van de Stichting: NL04 RABO0371286301. Vermeld ook uw mailadres zodat we u op de hoogte houden via een nieuwsbrief wat de actie heeft opgeleverd en wat er mee gedaan is!

5 maart 2014

De route:
Dag 1: Malden- Maren Kessel , Overnachting bij gastadres mevr. Immy Beijer, krommenhoek 3, Maren Kessel
Dag 2: Maren Kessel- Culemborg, Overnachting bij onze Haïtiaanse vriendin Vena Nieuwelink in Culemborg
Dag 3: Culemborg- Ede, Overnachting bij de familie Stokkels,
Dag 4: Ede- Malden, Wij verwachten natuurlijk een grandioos welkomstcomité op Wildschut 6 als we aankomen!!! 
Totaal 155 KM, waarbij we folders uitdelen en bekendheid geven aan onze Stichting.
 
Donaties kunnen worden gedaan via de rekening van de Stichting: NL04 RABO0371286301. Vermeld ook uw mailadres zodat we u op de hoogte houden via een nieuwsbrief wat de actie heeft opgeleverd en wat er mee gedaan is! 
 
21 februari 2014

De route ligt nu klaar en de overnachtingen zijn ook bijna allemaal geregeld. We mogen bij de familie Stokkels logeren en bij de familie Nieuwlink . Voor de eerste nacht maken we gebruik van Stichting Vrienden op de fiets. We hopen dat we in Maren-Kessel kunnen overnachten. En ons slaapverblijf wordt die nacht gesponsord door P. Dormans. Grandioos hoe mensen hebben gereageerd op onze oproep! Dank hiervoor. Voor de route is een check gedaan of alle pontjes die in de route zitten wel varen en ook op welke tijden. Want helemaal omfietsen is niet ons plan! Maar voor zover we nu hebben gecontroleerd, varen alle pontjes. Er wordt al flink geoefend met fietsen en gewerkt aan flyers en bekendheid voor de sponsortocht! 5 februari 2014 De voorbereidingen voor de fietstocht zijn begonnen. Christella Prudon( 15 jaar) en Marije Prudon (42 jaar) en Rose-Laure Wieringa ( 15) zijn bezig met het plannen van de tocht. De data liggen nu vast op 1-2-3 en 4 mei, dat worden de dagen waarop gefietst zal gaan worden. We zijn nu opzoek naar overnachtingsadressen in de buurt van Oss, Culemborg en Wageningen. Het is de bedoeling dat we door 4 provincies gaan rijden daarmee krijgt de “4” in de titel een dubbele betekenis! Van te voren zal er met name door Marije wat meer gefietst moeten gaan worden om de conditie optimaal te krijgen. Iets meer van de koets af ( Dat is haar hobby) en op het zadel van de fiets dan maar! We hebben er alle vertrouwen in. Op deze pagina zal steeds een update komen en ook hoe er straks gesponsord kan worden. ride4haiti

Comments are closed.