SPONSOR EEN KLAS – actie-

Actie:     Sponsor een klas

Sponsor een klas – Investeer in hun toekomst

Goed onderwijs is belangrijk om kinderen een goede toekomst te geven. Om o.a. boeken, lesmaterialen en salarissen te kunnen betalen zijn we op zoek naar sponsors voor een klas.

Investering in een hele klas

Voor € 10 per maand wordt je verbonden aan één klas van de EMAC school. We sturen jou na aanmelding via onze mail info@steuncitesoleilhaiti.nl een sponsorkaart met daarop alles over jouw klas: een klassenfoto en uitgebreid verhaal over de klas. Deze kun je dan laten zien aan anderen en ook die personen enthousiast maken. We vragen u om zelf maandelijks het sponsorbedrag van € 10,- via een incasso opdracht te regelen. ( Of meteen een jaarlijkse sponsoring van €120,- .)

Transparantie

Het sponsorgeld komt nooit rechtstreeks bij de kinderen in deze klas of de familie maar maakt het voor ons mogelijk het kind te bieden wat het nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling: Onderwijs. Wij geloven dat dit een waardevolle investering in zijn of haar toekomst is.

Raak betrokken met je klas

De klas die je gaat sponsoren vindt het erg leuk als je ze sponsort, direct contact leggen is nu nog niet mogelijk.( geen elektriciteit en weinig materialen voor tekeningen en postmaterialen.) De kinderen in de klas vinden het wel erg bijzonder dat er andere mensen, ver weg in het buitenland, hen aanmoedigen en betrokken zijn. En uiteraard laat de klas zeker ook van zich horen via deze website met  foto’s en filmpjes. Dit zal via de contactpersonen gaan op school. Op die manier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw klas.

Ik wil investeren in de toekomst van een klas

Investeer in deze kinderen en volg ze van de eerste kleuterschool jaren tot en met het einde van de basisschool. Mail ons dat u geïnteresseerd bent in deze actie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om alles te regelen.  info@steuncitesoleilhaiti.nl  

ANBI
Je gift aan ons is fiscaal aftrekbaar  Wij zijn een ANBI stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat jouw giften aan ons belasting aftrekbaar zijn. Je kunt deze giften aftrekken van je belastbaar inkomen. Bekijk meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Bedankt voor uw hulp en uw bijdrage !

Comments are closed.